Web Analytics

Cristian Gentea: Construim ARENA Piteştiului!

de | 16.09.2020 12:56 | Politica si Administratie

Vom avea o sală polivalentă omologată la standarde internaționale! Cu o suprafață de 6290 mp, construită pe sistemul subsol&patru niveluri, cu o capacitate de 4200 de locuri, această investiție importantă pentru viața socială a Piteștiului va asigura infrastructura necesară unora dintre cele mai mari spectacole publice: sportive (inclusiv competiții de amploare internațională) și artistice sau culturale.

 Vom face din noua Sală Polivalentă centrul vieții sportive din regiune și locația ideală pentru campionatele de mare ampoare!

Vom umple tribunele Sălii Polivalente pentru concerte și evenimente culturale menite să atragă mii de piteșteni.

Vom dezvolta la Pitești conceptul de „târg național” pe diferite zone de activitate (turism, carte, auto etc), cu participanți din toată țara, astfel încat Sala Polivalentă să reprezinte permanent un loc de întalnire, business și un pilon al dezvoltării orașului.

Realizarea unor astfel de proiecte, accesarea acestui tip de finanțări pentru obiective strategice în #Pitești și implementarea lor în condițiile optime vor fi prioritatea administrației mele în materie de dezvoltare urbană!

#CristianGentea

OM de cuvânt, PRIMAR de cuvânt

 

Comandat de Partidul Social Denocrat, Organizația Județeană Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de Asociația Jurnal de Muscel.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mi -au dat lacrimile pentru acest proiect propus de actualul primar Cristian Gentea. Sper sa ajunga si trupele din USA la noi curand si sa nu dureze mult constructia Arena Pitestiului. Anastacia, Lionel Richie, Keith Urban, Celindion, Sting si multi altii …vor fi aici.
    Asa sa va ajute Dumnezeu ca orasul Pitesti sa fie intr-adevar un oras european cum ati promis din toate punctele de vedere !
    Succes Primariei Pitesti!