Web Analytics

Cristian Gentea a semnat demisia lui Jean Dumitrașcu de la Filarmonica Pitești

de | 6.01.2021 12:27 | Actualitate

Jean Dumitrașcu și-a dat demisia din funcția de manager al Filarmonicii Pitești după conflictul pe care l-a avut, de mai multă vreme, cu sindicatul instituției.

Citește și Conflict între Sindicatul Filarmonicii Pitești și managerul Jean Dumitrașcu

Cristina Munteanu, consilierul de comunicare al primarului Cristian Gentea, ne-a explicat că se va organiza concurs pentru ocuparea funcției de director al Filarmonicii, însă nu s-a stabilit încă data, mai întâi trebuie să se termine cele 30 de zile care au mai rămas din mandatul lui Jean Dumitrașcu. Fiind post obținut prin concurs, Jean Dumitrașcu are 30 de zile perioadă în care va rămâne la Filarmonică. „Rezoluția a dat-o domnul primar ieri (5 ianuarie, n. red.). A fost semnată demisia”, a mai spus Cristina Munteanu.

Citește și „Mi-am neglijat şi familia pentru Filarmonică”

L-am contactat telefonic și pe Jean Dumitrașcu, care ne-a declarat: „Mi-am dat demisia pe 4 ianuarie anul curent, la solicitarea Sindicatului Filarmonicii Pitești. Mai multe nu comentez. Sunt în perioada de preaviz, conform Codului Muncii și conform contractului de management. Îmi desfășor în continuare activitatea, cât a mai rămas din mandatul de manager, 30 de zile. Deci, până în ultima zi, voi munci pentru Filarmonica Pitești!”

Sursă foto: Facebook Jean Dumitrașcu

 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii