Web Analytics
scris joi, 23.05.2024

Cristi Ignat, fundaş central CS Mioveni: „Returul de acasă o să fie incendiar, de totul sau nimic”

Cristi Ignat, fundașul central de la CS Mioveni, ne-a vorbit despre returul barajului de promovare și despre înfrângerea din manșa tur, 1-0, cu FC Botoșani:

Cristi Ignat, fundaş central CS Mioveni: „Returul de acasă o să fie incendiar, de totul sau nimic”

”La meciul din barajul cu FC Botoșani a fost un rezultat destul de bun pentru noi, păcat că am luat gol în minutul 93. Dar eu zic că am făcut un meci foarte bun și rezultatul ne ajută mai ales că returul este acasă. Trebuie să spunem că în play-off au fost echipe mult mai bune, dar ne-am descurcat destul de bine, mai ales pe final, am intrat în ritm și s-a văzut și la baraj că am făcut o figură frumoasă. În ceea ce privește returul de acasă, eu zic că o să fie un meci incendiar, adică o să fie de totul sau nimic, mai ales că se joacă cu promovarea pe masă și noi o să dăm totul la acest meci. Sunt șanse foarte mari să promovăm, mai ales că jucăm acasă și așteptăm cât mai mulți oameni la stadion să ne susțină.

În ceea ce mă privește, încă nu știu situația mea, acum focusul meu este doar pe acest ultim meci de baraj cu CS Mioveni, care este cel mai important și după aceea o să văd ce discuții voi avea cu cei de la Rapid. Cu CS Mioveni a fost un sezon destul de lung și greu, având în vedere că situația, condițiile de la Liga a doua nu sunt foarte bune, dar eu zic că suntem pregătiți pentru următorul meci. Atmosfera în cadrul lotului este una foarte bună, suntem un grup unit, ne susținem unii pe alții și avem încredere în noi că putem realiza ceva frumos”.

Citește și Furtună la FC Argeș! Mihai Foamete și-a dat demisia! Vine Dani Coman

Citește și Adrian Mutu s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. „Briliantul” i-a făcut o surpriză fiului său, Tiago

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită