Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Criminalul din Grădina Botanică din Craiova, declarație șocantă: „Am ucis-o pentru că nu suport să văd oameni fericiți”

Criminalul lui Melis, fata de 14 ani din Craiova, ucisă cu sânge rece în iunie 2023, în Grădina Botanică, a fost adus în fața instanței. Joi a avut loc un nou termen de judecată în procesul lui Mario Fojică, tânărul de 18 ani care i-a atacat pe Melis și prietenul ei. El a recunoscut crima și a făcut declarații cutremurătoare în fața magistraților. „Am ucis-o pentru că nu suport să văd oameni fericiți”, a spus Mario Fojică, potrivit Gândul.ro. A precizat că nu îi cunoștea pe cei doi și că atacul a fost la întâmplare.

Criminalul din Grădina Botanică din Craiova, declarație șocantă: „Am ucis-o pentru că nu suport să văd oameni fericiți”

Citește și: Argeș: Reținut după ce a încălcat obligațiile impuse prin ordin de protecție


Tot în cadrul înfățișării de azi, au fost audiați și părinții victimelor și a doua victimă, un tânăr de 20 de ani, care a fost salvat de medici la spitalul din Craiova. Tatăl Melisei, eleva ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a reacționat puternic astăzi în fața tribunalului, acolo unde asasinul fiicei sale a părăsit sala de judecată. Copleșit de durerea pierderii, bărbatul a atacat cu pumnii caroseria dublei în care era transportat criminalul, fiind abia îndepărtat de jandarmi.
Incidentul a avut loc după ce ancheta în dosarul crimei a adus la lumină detalii tulburătoare. Deși asasinul în vârstă de 17 ani și-a premeditat gestul, acesta nu cunoștea victima. Oamenii legii au confirmat că nu existau legături prealabile între tânărul criminal și Melisa.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *