Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Argeș: Reținut după ce a încălcat obligațiile impuse prin ordin de protecție

În ziua de 28 februarie a.c., în jurul orei 16:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, din cadrul compartimentelor proximitate și investigații criminale, au efectuat verificări privind respectarea ordinului de protecție emis de instanță, privind pe un bărbat de 49 de ani, din Curtea de Argeș, față de care a fost stabilită interdicția de a se apropia de fosta concubină.

Argeș: Reținut după ce a încălcat obligațiile impuse prin ordin de protecție

Bărbatul în cauză a fost depistat în flagrant delict, încălcând această obligație. Totodată, cel în cauză s-a manifestat agresiv, fiind condus la sediul poliției, pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a obligațiilor impuse prin ordinul de protecție, conform art. 47 din Legea 217/2003.

Citește și Transportul public metropolitan va fi extins pentru Izvorani – Ștefănești

După administrarea probatoriului, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *