Web Analytics
scris sâmbătă, 10.06.2023

Criminalul din Berceni  i-a spus mamei sale că a ucis fata de 12 ani

Bărbatul suspectat de uciderea fetiţei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei încă nu a fost găsit, fiind dat în urmărire internațională. El a vorbit la telefon cu mama  sa, în luna mai,  și i-a spus că  a făcut ”un lucru foarte grav”, a omorât-o pe fiica concubinei sale, scrie Libertatea.

Criminalul din Berceni  i-a spus mamei sale că a ucis fata de 12 ani

Citește și: Academia Română e în doliu. A murit filosoful argeșean Vasile Tonoiu

El a relatat, însă, conform achetatorilor, că au avut un conflict şi el a împins-o pe fetiţă, care s-a lovit de marginea căzii şi a început să sângereze şi să tremure, deşi, în urma autopsiei, a rezultat că moartea fetei ”a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”. De asemenea, fosta soţie a bărbatului a afirmat că acesta avea accese de gelozie, era violent, a ameninţat că o omoară, după care o va băga într-un sac şi o va arunca într-un canal. Femeia a susţinut că fostul soţ obişnuia să fie agresiv şi cu fiul său minor, pe care-l lovea cu furtunul în zona capului, fapt ce a determinat mai multe probleme în dezvoltarea acestuia.

Citește și: Incendiu la o hală din Bradu. Au intervenit pompierii

În 25 mai, acesta  s-a angajat la o firmă din Olanda, însă din data de 6 iunie, când era planificat să înceapă serviciul la ora 09:00, acesta nu a mai fost găsit, plecând intempestiv, cel mai probabil după discuţia cu concubina sa şi după ce a aflat că aceasta a fost luată în custodia autorităţilor spaniole.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *