Web Analytics
scris joi, 17.11.2022

Criminalul din Bascov a fost trimis în judecată. Ce arme a folosit

A fost trimis în judecată bărbatul din Bascov, care, în august a.c., și-a ucis cu brutalitate părinții, fratele, sora și nepoata de doar cinci ani. Criminalul a folosit o piatră de 10 kg, un ciocan, o toporișcă și a avut un plan bine stabilit.

Criminalul din Bascov a fost trimis în judecată. Ce arme a folosit

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a finalizat urmărirea penală și a dispus trimiterea în judecată a inculpatului, aflat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat în formă continuată, cu premeditare și prin cruzimi.

Ce obiecte a folosit criminalul


S-a reţinut, printre altele, că, „în urma unui plan bine stabilit, prin aplicarea de lovituri de mare intensitate, în zona capului, în mod repetat, cu diferite obiecte contondente, inculpatul şi-a ucis membrii de familie în data de 08.08.2022, în intervalul orar 21:55-23:00, prin lovirea fratelui (prima victimă) cu o piatră de aproximativ 10 kg şi un ciocan, a mamei (a doua victimă) cu un ciocan şi a tatălui (a treia victimă) cu un ciocan şi o toporişcă, iar în data de 09.08.2022, în jurul orei 08:00, prin lovirea surorii (a patra victimă) şi a nepoatei minore (a cincia victimă) cu un ciocan şi o toporişcă”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.
Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Tribunalului Argeş, spre soluționare.

Reamintim că expertiza psihiatrică a concluzionat că bărbatul avea discernământ în momentul săvârșirii crimelor. Detalii, aici: A fost finalizată expertiza psihiatrică în cazul criminalului din Bascov

Victimele au fost descoperite de cumnatul criminalului. Citește și Masacrul de la Bascov: colonelul Rusu și-a condus pe ultimul drum soția și fiica

Citește și Primarul Stancu ne-a dat detalii despre crima cu cinci victime de la Bascov

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită