Web Analytics

A fost finalizată expertiza psihiatrică în cazul criminalului din Bascov

de | 15.11.2022 16:08 | Actualitate, Home

În august, cinci persoane din comuna argeșeană Bascov au fost omorâte chiar de un membru al familiei. Bărbatul, aflat în evidența medicului cu probleme psihice, și-a omorât părinții, sora, nepoata de doar 5 ani și fratele. Detalii, AICI.

Ulterior, bărbatul a fost găsit în pădure și arestat preventiv din 10 august a.c.. Ultima prelungire a arestului preventiv, dispusă de instanţa de judecată, este valabilă până la data de 7 decembrie 2022 inclusiv. Expertiza medico-legală psihiatrică este finalizată și a fost realizată de o comisie de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Citește și Criminalul din Bascov a fost trimis în judecată. Ce arme a folosit

„Aducem la cunoştinţa publică faptul că, la acest moment, expertiza medico-legală psihiatrică, dispusă a fi efectuată în cauză, a fost finalizată prin raport de expertiză întocmit de o comisie medico-legală psihiatrică din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti, raport de expertiză care a
fost depus la dosar şi a făcut obiectul comunicării către inculpat, odată cu aducerea către acesta la cunoştinţă şi a altor măsuri procesuale dispuse de procuror, pentru exercitarea deplină de către acesta, asistat de avocat, a drepturilor procesuale. Faţă de conţinutul şi concluziile Raportului de expertiză medico-legală psihiatrică nu se constată în cauză, la acest moment, cauza de neimputabilitate (nerăspundere, n. r.) prevăzută de art. 28 Cod penal – iresponsabilitatea, care să împiedice exercitarea în continuare a acţiunii penale”
, regăsim în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Cu alte cuvinte, inculpatul va fi tras la răspundere. Citește și Criminalul de la Bascov și-a plănuit atacul de 26 de ani

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *