Web Analytics

Criminalul care și-a ucis iubita cu 15 lovituri de cuțit s-a sinucis

de | 11.05.2017 07:47 | Actualitate

CriminalMosoaia05

Constantin Cornel Diaconu, bărbatul din Moşoaia care în luna martie şi-a ucis concubina cu 15 lovituri de cuţit şi-a pus capăt zilelor.


Bărbatul, încarcerat în Penitenciarul Colibaşi, ar fi ales să îşi pună capăt zilelor în acelaşi mod în care şi-a ucis fosta iubită. Medicii de pe ambulanţă au încercat zadarnic să îl resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic, în final constatându-se decesul.
„În data de 10.05.2017, persoana privată de libertate D.C.C, în vârstă de 45 de ani, arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de omor, aflată în custodia Penitenciarului Mioveni, a fost prezentată la camera de stabilizare a Spitalului Penitenciar Mioveni în stare de inconștiență, fiind anunţat concomitent şi Serviciul de Ambulanţă Mioveni. Personalul medical a efectuat manevre de resuscitare, care însă au rămas fără răspuns, constatându-se decesul.
Conform procedurilor legale, s-a procedat la informarea, de îndată, a Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Serviciului de Medicină – Legală și judecătorului de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Mioveni. A fost anunţată familia persoanei condamnate de către conducerea instituţiei”, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Mioveni.
În luna martie, Constantin Cornel Diaconu şi-a ucis cu bestialitate fosta concubină. Denisa Dumitru, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiată cu 15 lovituri de cuțit, în faţa celor doi copii şi a mamei acesteia. Din câte se pare, bărbatul mai încercase să îşi pună capăt zilelor şi imediat după comiterea crimei. În momentul arestării acestuia, polițiștii l-au găsit în casa în care s-a produs tragedia, mai mult mort decât viu, după ce pornise gazele.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii