Web Analytics

Crăciun, control judiciar, după ce a dat buzna peste primarul de la Mioveni

de | 13.02.2022 09:14 | Actualitate

Reținut pentru 24 de ore după ce a intrat vineri, în biroul primarului Ion Georgescu, de la Mioveni, l-a lovit și îmbrâncit, Stelică Crăciun a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Instanța a stabilit ca aceasta să fie…controlul judiciar pentru 60 de zile. Pentru violarea sediului profesional. Alături de Crăciun, în birou a intrat și un alt bărbat, respectiv omul de afaceri Daniel Otobâcu, de asemenea cu antecedente penale, însă împotriva acestuia nu a fost luată nicio măsură.

Citește și Stelică Crăciun îşi ameninţa victimele cu moartea, cu violarea soţiilor şi a fiicelor şi cu incendierea afacerilor

În 2021, Stelian Crăciun a fost reţinut, tot pentru pentru doar 24 de ore, pentru că l-a bătut şi şantajat pe Florinel Popescu, preşedintele PNL Mărăcineni, fost consilier local la Mărăcineni. De asemenea, Crăciun a fost cercetat pentru şantaj şi ameninţări şi pentru că în 2020 a trimis mai multe sms-uri prin care ameninţa mai mulţi oameni de afaceri din Piteşti şi Mărăcineni cu moartea, violarea soţiilor şi incendierea unor spaţii, fabrici sau hale, unde reclamanţii îşi derulau afacerile.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *