Web Analytics

COVID-ul nu a iertat showbiz-ul românesc! Marcel Pavel, internat la Institutul Matei Balș, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

de | 18.06.2020 13:09 | Actualitate

Marcel Pavel are coronavirus. Artistul a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală.

Anchetă epidemiologică de proporții în șhowbiz-ul românesc, după ce artistul Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus. În ultima vreme, Pavel a fost prezent în cadrul mai multor emisiuni tv pentru a-și promova noua piesă. În plus, filma pentru un show de televiziune în care sunt implicate  mai multe vedete și cu care acesta ar fi intrat în contact în timpul fimărilor.

Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 17 iunie, după ce mai multe zile s-a simţit rău. Artistul a fost transportat cu izoleta şi dus de urgenţă la spital în aceeaşi zi.

Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la „Te cunosc de undeva”, unde a intrat în contact cu alte două vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel.

Vedetele care au intrat în contact cu artistul vor fi testate pentru coronavirus, pentru a afla dacă au fost infectați. Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19 după ce a acuzat simptome timp de câteva zile. Duminică a sărbătorit ziua de naștere a soției sale Duminică, 14 iunie, artistul și-a sărbătorit soția, care a împlinit 49 de ani

„Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună „LA MULȚI ANI”! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria artistul pe pagina sa de Facebook.

 

foto: realitatea.net

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii