Web Analytics
scris joi, 18.05.2023

Cornel Popescu, secretar de stat în Ministerul Culturii?

Lector universitar, istoric, Cornel Popescu este, de la 29 de ani, manager general al Muzeului Județean Argeș, funcție de care s-a achitat admirabil. Dar nu numai de această funcție se poate vorbi laudativ. Pe ce pune mâna Cornel Popescu se transformă în aur.
Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, este de părere că a cam venit timpul ca managerul Popescu să fie numit în funcția de secretar de stat ori chiar de ministru, dacă se poate, al Culturii.

Cornel Popescu, secretar de stat în Ministerul Culturii?

„L-am cunoscut pe Cornel de când avea 20 de ani și era student. A venit la mine și mi-a spus că vrea să fie voluntar în campania electorală. La vremea aceea, voluntariatul era o raritate, nici nu se vorbea de el. L-am acceptat, a muncit mult, era și este temeinic, serios. I-am urmărit și activitatea universitară, a scris și o carte cu eroii din Mioveni, văd ce face la muzeu, în consiliu, ce gospodar este, atrăgând foarte multe fonduri nerambursabile. În ce mă privește, îl văd secretar de stat, ministru, are tot sprijinul meu. Cornel vine din sistem, cunoaște sistemul, este și un foarte bun vorbitor” – ne-a declarat primarul Georgescu. Unul care a avut mână bună susținându-l pe Cornel Popescu.

Citește și Lect. univ. dr. Cornel Popescu: „Cunoscându-ne istoria, putem preveni anumite lucruri pentru că putem evita greşelile din trecut”

Citește și Managerul Muzeului Judeţean, Cornel Popescu: „Proiectul tehnic al Galeriei de Artă a fost depus pentru obţinerea ultimului aviz la Ministerul Culturii”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *