Web Analytics

Cornel Ionică: ”Nu știm ce să facem cu piețele Prundu și Războieni”

de | 16.03.2017 17:58 | Politica si Administratie

piata

Două dintre proiectele care vor fi finanțate în acest an la Pitești vizează reabilitarea piețele din municipiu. Este vorba despre reabilitarea Pieței Trivale pentru care Primăria Pitești va aloca în acest an 59.000 lei, respectiv reabilitarea Pieței Găvana pentru care va fi alocată suma de 105.000. Sumele de bani din acest an pentru refacerea acestor piețe sunt alocate doar pentru realizarea proiectării.

Primarul Cornel Ionică a precizat că cele două piețe din municipiu aduc profit, având grad mare de ocupare. După declarațiile primarului Ionică, deși în aceste obiective se vor investi, la un loc, aproximativ 8,5 milioane lei, sumă ce ar putea să scadă după licitații, ele generează un profit de circa 1 milion de euro pe an.

Nu același lucru se poate spune despre piețele din Războieni și Prundu.

”Piața Prundu are grad de ocupare zero. Trebuie să vedem ce facem ca lucrurile să meargă cum trebuie. Ne gândim la un parteneriat cu un hipermarket… La piața din Războieni, gradul de ocupare este de 15%. Nu știm ce să facem cu piețele Prundu și Războieni. Nici nu putem să le reabilităm pentru că nu se justifică costurile. Dar ele sunt foarte vechi, sunt construite acum 60 de ani”, a precizat Cornel Ionică

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole