Corbi: Conducea fără drept o autoutilitară cu care transporta lemne fără acte

de | 11.10.2021 16:00 | Actualitate, Home

În ziua de 10 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un tânăr de 18 ani, din Nucșoara, care conducea o autoutilitară pe DJ 731, pe raza localității Corbi, în timp ce transporta material lemnos.

Din verificări, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere, fapt pentru care în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

De asemenea, pentru materialul lemnos transportat, acesta nu deținea documente legale de proveniență sau însoțire a transportului. Materialul lemnos a fost evaluat de un specialist silvic la cantitatea de aproximativ 3 metri cubi, lemn foc de esență rășinoase.

 

Citește și Primăria Municipiului Pitești anunță prelungirea ”Toamnei Piteștene”

 

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2020 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 750 de lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Domnești.

Acest articol este despre: arges,corbi,fara permis,transport lemne ilegal

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...