Web Analytics
scris luni, 09.09.2024

Copiii fotbaliștilor argeșeni, cu emoții la începutul școlii

Astăzi, clopoțelul a sunat pentru toți elevii și preșcolarii din județul Argeș. Curțile unităților de învãțãmânt au devenit neîncăpătoare. Elevi mai mari sau mai mici, cu ghiozdane în spate și buchete de flori în mânã, alergau zglobii, râdeau și povesteau. Fiecare inimă de copil, părinte sau profesor s-a umplut de optimism, încredere, bucurie și recunoștință, în fața unui nou an școlar.

Copiii fotbaliștilor argeșeni, cu emoții la începutul școlii

Citește și: Rezultatele echipelor de juniori ale FC Argeșului în perioada 8-9 septembrie

Marius Briceag, Cătălin Straton, Mihai Roman și Flavius Croitoru au mers la școală

Fotbaliștii argeșeni au trăit și ei emoții foarte mari, după cum ne-au declarat. Pentru Flavius Croitoru (CS Mioveni), Mihai Roman, Cătălin Straton și Marius Briceag (toți de la FC Argeș) a fost o zi de neuitat.

Copiii acestora au început școala, unii dintre ei mergând pentru prima dată într-o sală de clasă. Este cazul fiicei căpitanului echipei FC Argeș, Marius Briceag. Micuța Ingrid a pășit pentru prima dată pragul Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, fiind foarte bucuroasă și nerăbdătoare să-și cunoască noii colegii. Mai emoționați au fost părinții săi, Marius și Ramona, care au însoțit-o.

”Ne-am amintit și noi de prima zi de școală. Marius, soțul meu, este mai puternic, s-a abținut, dar eu nu mi-am putut stăpâni emoțiile și am plâns. Îmi doresc un an cu multe rezultate bune pentru fiica mea”, ne-a spus Ramona, mama micuței.

Cu ghiozdanele în spate au pășit în curtea Școlii Gimnaziale ”Matei Basarab” din Pitești, voioase, dar și curioase, fiicele portarului echipei FC Argeș, Cătălin Straton. Eva Maria era nerăbdătoare să-și revadă colegii, ea fiind elevă în clasa a II-a. În schimb, micuța Anastasia Elena este în clasa pregătitoare și a fost foarte impresionată de sala de clasă, dar și de auxiliarele pe care le-a găsit pe bancă.

„Prima zi de școală reprezintă o amintire de suflet”

”Prima zi de școală reprezintă un moment important și o amintire de suflet în viața fiecăruia dintre noi. Fiica cea mică este în clasa zero, înseamnă un nou început! Este dornică să meargă la școală, încă nu știe despre ce este vorba, dar va afla. Cred că noi, părinții, avem mai multe emoții pentru copilul nostru la acest început de drum. Să știți că am pregătit-o pe cea mică pentru această zi. I-am spus că urmeazã o nouă etapă în viața ei, foarte importantă, în care noi îi suntem alături, cu îndrumare și dragoste necondiționată. Cât despre fiica cea mare, Eva, ea a fost cea mai dornică să revină în bancă, nu a avut nici cea mai mică emoție, mai ales că o place foarte mult pe doamna învățătoare”, ne-a declarat Cătălin Straton, portarul echipei FC Argeș.

”Emoții foarte mari”

Ariana Maria, fiica lui Mihai Roman, fotbalistul echipei FC Argeș, a început școala în urmă cu o săptămână, micuța fiind elevă în clasa I.

„Emoții foarte mari în prima zi de școală, în calitate de părinte. Consider că educația este importantă pentru viitorul copilului meu. După părerea mea, cele mai importante emoții sunt acelea de părinte. Copilul are și el, dar nu foarte mari. Fiica mea învață la o școală privată din Craiova”, a punctat Mihai Roman.

„Aștept cu nerăbdare să-l văd evoluând”

Cu multă bucurie și emoție a întâmpinat noul an școlar Lucas, fiul cel mare al lui Flavius Croitoru, portarul echipei CS Mioveni. Micuțul învață la Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Pitești, fiind elev în clasa a II-a.

Fotbalistul și Valentina, soția sa, l-au însoțit pe Lucas la școală, acesta fiind foarte dornic să-și reîntâlnească colegii.

Mama lui Lucas, Valentina, ne-a spus ce așteptări are de la fiul său: ”Am emoții, normal. Dar mă bucur că are în față șansa de a învăța, de a-și dezvolta noi abilități și de a-și descoperi talentele. Aștept cu nerăbdare să-l văd evoluând. Prima zi de școală este doar începutul unei călătorii minunate”.

Le dorim și noi micuților un an plin de armonie, de sete de cunoaștere, putere de muncă și rezultate cât mai merituoase!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...