Web Analytics
scris sâmbătă, 26.03.2022

Copiii corului Madrigal cântă în Piața Primăriei Pitești

Ora Pământului este sărbătorită pe 26 martie. Astfel, astăzi, între 20:30 și 21:30, copiii corului Madrigal vor transmite un mesaj de solidaritate cu natura, în Piața Primăriei Pitești.

Copiii corului Madrigal cântă în Piața Primăriei Pitești

70 de copii ai Corului Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” vor susține un recital în aer liber, de la 20:30, în fața Primăriei Municipiului Pitești, timp de 60 de minute.

Citește și Ora Pământului, sărbătorită la Pitești. Iluminatul public din Piața Primăriei se întrerupe

În restul țării, în cadrul Programului Național „Cantus Mundi”, peste 200 de coruri mai participă la acest eveniment, alături de Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin”. Adică mai mult de 7000 de copii se reunesc pe 26 martie pentru a transmite acest mesaj, în același interval orar, în numeroase localități din România.

„Ora Pământului” este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând din 2007, ce constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de consumatorii individuali, cât și de instituții. În prezent, comunitatea de susținători ai acestui demers numără mai mult de 2 miliarde de oameni, în peste 7000 de orașe, din 182 de țări și teritorii. Invităm toți piteștenii să se alăture acestui demers!”, a transmis Primăria Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *