Web Analytics

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19: Din 4 ianuarie ar trebui să avem cel puţin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

de | 3.01.2021 16:30 | Actualitate

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că, din 4 ianuarie, va începe activitatea de vaccinare în 90% dintre cele 370 de centre de vaccinare din Româna şi ar trebui să se ajungă la 20.000 de persoane vaccinate pe zi.

Citește și:  Ambasada Suediei, cea mai frumoasă urare: „La mulți ani în Europa, România!”! 

“De luni, 4 ianuarie, activitatea va fi începută în peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare destinate pentru personalul medical, ceea ce ar trebui să ne asigure o imagine reală a ratei de vaccinare din România. Eu cred că numărul va fi mult mai mare şi vom reuşi să acoperim într-un timp relativ scurt, cel puţin până la jumătatea lunii ianuarie, mare parte din personalul medico-social, ceea ce ne creează posibilitatea cât se poate de reală ca, din a doua jumătate a lunii ianuarie, să începem vaccinarea pentru etapa a doua din Strategia de vaccinare, începând cu vaccinarea persoanelor din căminele rezidenţiale, din centre medico-sociale.

Citește și:   Continuă magia Sărbătorilor de iarnă: În Argeș, rata de infectare scade continuu

Din 4-5-6 ianuarie, ar trebui să avem cel puţin 20.000 de persoane vaccinate pe zi”, a explicat medicul Valeriu Gheorghiţă, sâmbătă seară.

Citește mai departe pe vrancea24.ro, parte a rețelei de știri naționale Presshub

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii