Web Analytics

Control la două societăţi comerciale din Şuici şi Ciofrângeni

de | 19.03.2018 10:37 | Actualitate

actiune jandarmPoliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au acţionat pe raza de responsabilitate, în incinta şi zonele adiacente localurilor publice, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat, protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit și verificarea modului de organizare şi executare a pazei.

Au fost controlate două societăţi comerciale de pe raza comunelor Şuici şi Ciofrângeni, având ca obiect de activitate desfacerea cu amănuntul de băuturi alcoolice, alimentaţie publică şi jocuri de noroc, ocazie cu care au fost legitimate 90 de persoane şi au fost verificate 7 autovehicule.

În urma controalelor, ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 333/2003 şi Legii 12/1990R.

De asemenea, la cele două societăți comerciale au fost identificate 4 persoane pentru care nu au putut fi prezentate contracte de muncă.
La acţiune au participat jandarmi și reprezentanți ai I.T.M. Argeş.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii