Web Analytics

Control de la minister care-l vizează pe Chiriloiu de la Direcţia Silvică

de | 14.05.2020 13:15 | Culise

În această perioadă pandemică se desfășoară un control de fond de la Ministerul Apelor și Pădurilor privind activitatea Direcției Silvice Argeș și a directorului Armand Chiriloiu. E cea mai bună dovadă că PNL vrea să-i zdruncine serios, până la răsturnare, scaunul lui don Armando, cel mai bogat bugetar din județ. Că lucrurile s-ar putea îndrepta în sensul acesta e și faptul că, în ultimele două luni de stare de urgență liberalii, liberalii au schimbat mai mulți directori aflați în funcții de pe vremea PSD-ALDE.
Se pare că acum a venit și rândul lui Don Armando, deși la un moment dat se vorbea că directorul Chiriloiu și-ar fi făcut lobby la conducerea ministerului pentru a-și păstra funcția, penetrându-i și pe liberali, așa cum a făcut cu mai toate guvernele din ultimul deceniu.
Controlul de fond al ministerului a început la celebra fabrică de cherestea de sifonat bani din Domnești și s-a extins rapid la toate ocoalele silvice din județ. Să vedem care va fi finalul.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. https://m.romanialibera.ro/investigatii/bustenii-furati-din-padure-clatina-scaune-la-garda-forestiera-824519
    Marius Nicolaescu, șeful ocolului silvic Codrii Verzi (la cum lucrează, codrii noștri vor fi „foști verzi”) se ferește de controalele Gărzii Forestiere Ploiești cu mâna lui Stanciu Sever, director în Garda Forestieră Ploiești. Altfel cum ar putea să evite să predea pădurea pe care n-o mai administrează către ocolul care o are în pază cu contract?
    Oricum, Stanciu face ce vrea din Garda Forestieră. Dacă ești de-al lui te promovează, dacă nu… să te ții! Pe criteriul ăsta, n-ar fi exclus să-l vedem pe Oprei, șeful ocolului Câmpulung), din nou la Gardă. Că a făcut tot felul de nenorociri, nu mai contează. Contează că știe să fie gentil cu firmele din Rucăr pe care le ține aproape Stanciu. Rucărul e „sufletul” lui Stanciu!
    Stanciu nu vede și nici nu-i pasă că sunt mulțime de păduri neincluse în fondul forestier, din care se taie pe rupte. Dacă și-ar fi folosit relațiile din minister (cu care se laudă pe unde apucă) să explice de ce e nevoie de schimbarea legislației silvice, ar fi scutit pe primarul Barbu din Topana de „eroarea” de a tăia toată pădurea de arbori cu diametrul de 1 m și peste care aparține (mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i?) fix primăriei.