Web Analytics

Controale la Vidraru în domeniul comerțului și pescuitului sportiv

de | 31.07.2017 11:49 | Actualitate

vidraru controlÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 125 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39.640 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 24 de permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, în data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și cei ai Serviciului Poliție Transporturi Argeș, au desfășurat o acțiune în zona lacului de acumulare Vidraru pentru depistarea persoanelor care încalcă legislația în domeniul comerțului și pescuitului sportiv.

Cu această ocazie, au fost sancționate contravențional 4 persoane fizice și o persoană juridică, cu amenzi în valoare totala de 5.700 de lei.

Polițiștii au efectuat un control la o societate comercială cu profil de activitate comercializare de suveniruri și au constatat că aceasta deținea suma de 160 de lei, care nu a putut fi justificată cu aparatura de marcat fiscalizată.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional conform OUG 28/1999, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar suma de bani deținută ilici a fost confiscată.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii