Web Analytics
scris luni, 29.04.2024

Controale la comercianții care vând produse din lactate. Amenzi de peste 700.000 lei date de ANSVSA

În perioada 16-29 martie ANSVSA au efectuat aproximativ 1.000 de controale la comercianții care vând produse din lactate. În total inspectorii au dat amenzi totale în valoare de 703.200 de lei.

Controale la comercianții care vând produse din lactate. Amenzi de peste 700.000 lei date de ANSVSA

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

De asemenea, ANSVSA a emis patru ordonanțe de suspendare a activității. Două unități economice au rămas fără autorizație de funcționare și s-a pus sechestru pe apoximativ 14,5 tone produse de lactate. În intervalul 16-29 martie inspectorii Autorității Naționale Sanitar-Veterinară și-au îndreptat atenția asupra următoarelor categorii de comercianți.

Nu au scăpat de controale nici loturile de produse alimentare obținute prin pocesarea laptelui provenite din statele UE șu ulterior reambalate de comercianții din România.

Inspectorii ANSVSA au aplicat 101 amenzi în valoare totală de 703.200 de lei. De asemenea, au fost închise două unități comerciale, pentru alte patru au fost emise ordonanțe de suspendare a activității. Totodată s-au confiscat 14,443 kg produse de lactate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *