Web Analytics

Controale în școlile din Argeș pentru combaterea consumului de droguri

de | 6.12.2022 16:18 | Actualitate, Home

Polițiștii au fost prezenți, pe 5 decembrie, la două școli din Pitești. Scopul acțiunilor efectuate de agenții de poliție a fost combaterea traficului și consumului de droguri.

„Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități la Colegiul Național „I.C. Brătianu”, precum și la Școala Gimnazială ,,Nicolae Iorga” din Pitești.

Citește și: Medicul-șef UPU Argeș, despre moartea judecătorului Apostol: „Pacientul era decompensat din toate punctele de vedere”

Scopul activităților este reprezentat de creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice în spațiile școlare și zonele adiacente acestora, fiind desfășurate activități pe linia prevenirii și combaterii traficului și consumului de droguri, conform Legii nr. 143/2000, și a produselor din tutun, fapte ce constituie contravenții prevăzute de Legea nr. 349/2002. 

În cadrul activităților, au fost instruiți administratorii a două societăți comerciale, din zona adiacentă unităților de învățământ, cu privire la prevederile Legii nr. 61/1991R și Legii nr. 349/2002”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole