Web Analytics
scris luni, 15.08.2022

Controale cu câini antidrog, la evenimentele din Argeș

Polițiștii argeșeni au acționat pentru prevenirea  unor evenimente negative și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice care s-au desfășurat în județ.

Controale cu câini antidrog, la evenimentele din Argeș

Polițiștii au acționat în localitățile Izvoru, Dârmănești și Vlădești, la târgurile anuale organizate în aceste localități, dar și în comuna Căldăraru, la manifestările prilejuite de zilele comunei.

Polițiștii au fost prezenți la Festivalul Stonebird de la Corbi, dar și în municipiile Curtea de Argeș și Câmpulung.

Aici, polițiștii au acționat și pentru depistarea persoanelor care consumă sau dețin substanțe interzise. În acest sens, polițiștii argeșeni au beneficiat de sprijinul unui echipaj canin, specializat în depistarea drogurilor, de la Centrul Chinologic Sibiu.

Citește și: Argeș. Verificări în trafic. S-au dat peste 500 de amenzi

De asemenea, polițiștii de prevenire au desfășurat activități informativ-preventive pentru informarea și conștientizarea tinerilor cu privire la efectele nocive ale consumului de substanțe psihoactive.

Persoanele prezente la activități au fost informate cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, despre consecințele care decurg în urma consumului de substanțe psihotrope, respectiv alterarea relațiilor cu familia cu prietenii ori despre efectele dăunătoare asupra sănătății, dar și despre adoptarea unor comportamente distructive.

Citește și: Aglomerație la bisericile din Argeș. Jandarmii asigură ordinea

În zonele cu aglomerare mare de persoane au fost prezenți și  polițiștii rutieri, care au asigurat fluidizarea traficului rutier, pentru  prevenirea blocajelor și producerea accidentelor rutiere.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...