Web Analytics

Contribuabilii din Mioveni pot plăti impozitele online

de | 7.01.2021 13:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Conducerea Primăriei Mioveni le reamintește cetățenilor că modalitatea de plată online a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu și reducând riscurile asociate aglomerației, în contextul epidemiologic actual. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea ”Plata cu autentificare”, după selectarea ”Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.
Plata taxelor şi impozitelor, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.
Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision. Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

Citește și Primăria Mioveni, exemplu de bune practici la nivel naţional

Mai trebuie spus că dacă se plătește integral, până la 31 martie, valoarea impozitelor locale aferente anului 2021 pe teren, casă şi pe maşină, beneficiați de o reducere de 10%. Impozitul pe teren sau pe casă se plăteşte anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv. Pentru plata cu anticipaţie a impozitului integral, pentru tot anul, până la data de 31 martie inclusiv, se acordă o bonificaţie de până la 10% pentru persoanele fizice. Persoanele juridice care aleg să achite integral anticipat taxele și impozitele datorate către bugetul local vor beneficia de o reducere de 5%.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii