Web Analytics

Continuă spectacolele de teatru în Sala Filarmonicii Pitești

de | 14.09.2021 11:11 | Actualitate

Primăria Pitești organizează prin Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, în colaborare cu Teatrulparticular “Vasilache” din București, două piese de teatru în data de 18 septembrie.

Prima dintre ele reprezintă un spectacol de teatrupentru copii denumitAventurileluiApolodor”.

Distribuția este asigurată de Sabina Mitrea, Virginia Vasilache, Alex Floroiu și Alex Robu, iarscenariul, regia, compoziție muzicală și versurileaparțin Virginiei Vasilache, după o poveste de GelluNaum.

Spectacolul începe la ora 11.00 în sala FilarmoniciiPitești, este adresat copiilor cu vârstele între 3-12 ani, iar durata acestuia este de 60 de minute.

În povesteaAventurile lui Apolodorînvățămdespre prietenie, despre dorul de casă și familie, desprecum îi respectăm și să-i apreciem pe cei care ne suntalături. Pe ritmuri de jazz, disco și rap, Miniricii invită în aventura lor minunată plină de surprize!

În cadrul spectacolului, accesul este gratuit, înlimita locurilor disponibile.

Tot pe 18 septembrie, însă de la ora 19.00, va avealoc și piesa de teatruDoctor Asimptomatic”.

Spectacolul reprezintă o adaptare după celebracomedie ”Doctor fără voie” a lui Molière, cu VladBînzoiu, Marina Fluerașu, Sabina Mitrea, Robert Poiană, Răzvan Răduță, Alex Robu, Virginia Vasilache

Prețul unui bilet în cadrul spectacolului este de 35 lei.

Biletele se pun în vânzare la casieria FilarmoniciiPitești, din data de 10 septembrie, însă ele suntdisponibile și pe www.iabilet.ro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii