Web Analytics

Continuă proiectele aflate în derulare la Şuici

de | 4.07.2018 19:37 | Politica si Administratie

19 suici 1251După ce fostul primar Constantin Iatagan a condus timp de 14 ani (2004- 2018) comuna Șuici, în luna iunie a.c. acesta a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni închisoare cu suspendare. Implicit, edilul a fost demis din funcție, însă proiectele comunei Șuici, aflate în derulare, continuă.

Printre proiectele prioritare se numără cel care vizează extinderea sistemului de canalizare în satele Șuici și Rudeni, proiectul referitor la reabilitarea Școlii Gimnaziale „Toma Brătianu” din satul Șuici și cel referitor la introducerea unui sistem de alimentare cu apă în satul Valea Calului. Totodată, școala cu clasele I-VIII de la Ianculești este aproape finalizată, iar modernizarea drumurilor comunale și vecinale din satele Șuici și Rudeni se află în procedură de achiziție publică.
De asemenea, în perioada 27- 29 iulie au loc Zilele comunei Șuici în punctul „Zăvoi”- teren sport. Programul nu este încă stabilit. „Continuăm tradiția. Chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, oamenii nu trebuie să sufere”, a spus, referitor la sărbătoarea comunei Șuici, fostul primar Constantin Iatagan.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii