Web Analytics
scris joi, 02.12.2021

Continental Fast Line din Mioveni – în top-ul ZF al celor mai dinamice companii din transporturi

Continental Fast Line, o companie înfiinţată în anul 2004 în orașul Mioveni, care transportă angajaţii unor producători locali, a finalizat anul trecut cu afaceri de 27,9 milioane de lei, în creştere cu 25,8% faţă de anul anterior, avans ce o poziţionează în TOP 20 al celor mai dinamice companii din transporturi, potrivit datelor din anuarul ZF „Cele mai Dinamice Companii din România”.

Continental Fast Line din Mioveni – în top-ul ZF al celor mai dinamice companii din transporturi

CITEȘTE ȘI: Primarul Cristian Gentea: „Dezvoltatorii imobiliari nedisciplinaţi se vor întoarce în legalitate”

Anul acesta ne-am menţinut la nivelul de anul trecut ca afaceri. Transportăm angajaţii unor fabrici, aceasta este businessul de bază. Am avut şi câte 2-3 zile pe fiecare lună când nu am transportat pentru că oamenii au stat acasă“, a declarat pentru ZF Claudiu George Filionescu, administratorul companiei.

Transportatorul din Mioveni şi-a crescut numărul de angajaţi la 123 de persoane anul trecut, faţă de 102 anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

CITEȘTE ȘI: Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat cererea DNA de încuviinţare a percheziţiei informatice în cazul deputatului Adrian Miuţescu

Compania, controlată de omul de afaceri Cosmin Costache, a înregistrat un profit net de 3,3 milioane de lei în 2020, faţă de 2 milioane de lei anul anterior. CFL transportă zilnic peste 25.000 de angajaţi ai unor companii precum Dacia Renault, TRW Automotive, Leoni, Harsha Engineers. Haullotte Group sau Rompetrol, potrivit datelor de pe site-ul firmei. (A.N)

Distribuie!

0 Comentarii