Web Analytics

Containere modulare pentru triajul pacienților- instalate la Spitalul Județean și la Pediatrie

de | 6.11.2020 13:45 | Actualitate

Containerele au instalație de încălzire și vor înlocui corturile de triaj

Primele cinci containere modulare, pentru triajul pacienților, au fost instalate, vineri, la Spitalul Județean de Urgență Pitești (patru) și la Spitalul de Pediatrie Pitești (unul). „Containerele au instalație de încălzire și vor înlocui corturile de triaj. Acțiunea de azi este rezultatul hotărârii luate la sfârșitul lunii octombrie de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, fiind realizată cu sprijinul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, condusă de argeșeanul Gheorghe Alecsei. Containerele sunt de mare ajutor în această perioadă, fapt confirmat de directorul Spitalului de Pediatrie, Tudor Ionescu și de directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Pitești, Gabriel Copciag”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului Argeș.

Vor fi instalate încă 5 astfel de containere, la unitățile spitalicești din județ

Citește și Părinții beneficiază de zile libere plătite pentru supravegherea copiilor

În perioada imediat următoare, vor fi instalate încă 5 astfel de containere, la unitățile spitalicești din județ (Spitalul Municipal Câmpulung, Spitalul Valea Iașului și Spitalul Leordeni), iar Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență “Cpt.Puică Nicolae“ al Județului Argeș va asigura dezinfecția și amenajarea corespunzătoare a acestora.

Adrian Miuțescu, Gheorghe Alecsei, Emanuel Soare, dr. Gabriel Copciag (de la stânga la dreapta)

La instalarea containerelor au fost prezenți prefectul Emanuel Soare, președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, Gheorghe Alecsei și președintele Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, Adrian Miuțescu.

Citește și Coronavirus. Localitățile argeșene cu cel mai mare număr de infectări

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii