Web Analytics

Constantin Zaharia, Zaris: „Lucrăm la o linie de producţie pentru export”

de | 20.02.2020 13:33 | Actualitate, Economie

Recunoscută ca fiind cea mai mare și mai frumoasă fabrică de pâine din sudul României, premiată anual de Camera de Comerț și Industrie Argeș, SC Zaris Mărăcineni pune accent pe igiena produselor alimentare. De aceea, o politică păstrată cu sfințenie este asigurarea măsurile necesare pentru garantarea securităţii şi salubrităţii produselor alimentare, care acoperă toate etapele ulterioare producţiei primare, adică cele din cursul pregătirii, prelucrării, fabricaţiei, ambalării, depozitării, transportului, distribuţiei, manipularii, vânzării sau punerii la dispoziţia consumatorului.
Materiile prime utilizate sunt produse în unităţi specializate, cu tradiție în domeniu care dețin autorizatii sanitare. Metodele şi tehnicile de producţie sunt igienice, astfel încât nu constituie un risc potenţial pentru sănătate şi nu produc o contaminare a produselor. Materialele de ambalare şi recipientele în care sunt aprovizionate sunt fabricate şi întreţinute astfel încât să nu prezinte nici un fel de risc pentru sănătate. Ambalajele sunt în totalitate de unică folosință și au avize sanitare.
„Scopul nostru permanent este de a atinge excelenţa, iar în acest sens am făcut o serie de investiții atât în infrastructură, cât și în tehnologie, astfel încât în prezent să putem face față celor mai înalte standarde de calitate. Garantăm o calitate superioară a produselor noastre, deoarece în procesul de producție folosim o tehnologie modernă, îndeplinind în același timp și criteriile impuse de standardele Uniunii Europene”, spune patronul SC Zaris Autocom SRL, Constantin Zaharia.

Cheia succesului: rețete tradiționale, dar și satisfacerea nevoilor clienților cu produse noi

Rețetele tradiţionale utilizate conferă o savoare deosebită produselor, care respectă tendințele nutriționale moderne, iar SC Zaris beneficiază de cea mai modernă linie de producție a pâinii, de ultimă generație, automatizată, de la materia primă, până la ieșirea pâinii din cuptor. Însă întreprinderea argeșeană de panificație are în vedere diversificarea permanentă a gamelor de produse și satisfacerea nevoilor clienților săi. „Avem în lucru o secție pentru covrigi, pentru anumite tipuri de covrigei, pentru persoanele care vor să slăbească sau alte persoane care vor să consume alături de o bere, pentru cele aflate la o anumită dietă și inclusiv să aducem produse și în Uniunea Europeană, pentru că vor avea termene de valabilitate mai mari și vom merge către Uniunea Europeană; am avut produsele tradiționale și acum lucrăm la o linie de producție pentru export. Mai ducem și acum anumite cantități în magazinele noastre din Anglia, din Spania, din Italia, magazine românești care achiziționează de la noi cozonaci, un anumit tip de covrigi, pâine cu un termen mai mare de valabilitate”, ne-a mărturisit, recent, Constantin Zaharia.
Cristina Simion

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii