Web Analytics

Constantin Schumacher: „După ocazii, la Miercurea Ciuc trebuia să câștigăm lejer”

de | 19.09.2023 17:55 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre înfrângerea cu Dumbrăvița și egalul de la Miercurea Ciuc, dar și despre meciurile următoare, cele cu Progresul Spartac și Corvinul Hunedoara, Constantin Schumacher, antrenorul principal de la CS Mioveni, ne-a declarat:

Înfrângerea cu Dumbrăvița a fost greu de digerat, pentru că am controlat jocul și chiar dacă veneam după un meci de Cupă în care am folosit mulți jucători importanți s-a văzut acest lucru și este greu când joci trei meciuri într-o săptămână. Dar cei de la Dumbrăvița au avut o singură ocazie și au marcat, noi le-am dat mingea și ei au făcut acest lucru. Tușierul a indicat ofsaid, centralul a dat gol…

Citește și: Fostele glorii ale FC Argeş, onorate duminică pe arena unde au scris istorie

Nu mai contează, am pierdut. Un meci slab făcut de noi, dar una peste alta mergem înainte. La Miercurea Ciuc am făcut un meci bun, jucătorii au jucat bine, au înțeles ideile pe care trebuie să le punem în practică și cred că după ocaziile care le-am avut treabuia să câștigăm meciul acesta leger, dar s-a terminat egal. Asta e! Mergem înainte.

Nu pot spune că sunt echipe slabe și echipe bune, pot spune că sunt echipe care se bat pentru a-și atinge niște obiective. Progresul Spartac, echipă cu care vom juca următorul meci, este o formație cu care am jucat un meci amical și abia i-am bătut cu 2-1. Sper ca noi să fim într-o formă bună la ora jocului și să fim motivați să obținem totul. Din punctul meu de vedere obiectivul este ca echipa să joace cât mai bine.

Normal că mi-aș dori maximum de puncte din următoarele două partide, dar nu este ușor și atunci le vom lua treptat. Să vedem ce se va întâmpla cu Spartac și apoi vom pregăti meciul cu Corvinul Hunedoara. Avem și trei jucători importanți accidentați și mă refer la Burnea, Herea și Șerban și nu va fi ușor”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *