Web Analytics
scris joi, 01.02.2024

Constantin Schumacher, antrenor principal la CS Mioveni: „Am depus hârtiile în prima zi de transferuri şi, până a venit interdicţia de la UEFA, am putut să le facem”

Întrebat despre transferurile realizate în această pauză competițională, dar și despre interdicția de a mai face transferuri din cauza datoriilor către jucătorii care au evoluat în Liga I, Constantin Schumacher, antrenorul principal al celor de la CS Mioveni, ne-a declarat: „Ultimele transferuri pe care le-am făcut s-au adaptat, sunt jucători care au valoare, care o să ne ajute și sperăm să ne atingem obiectivul cu ei. Este vorba despre Stan, care a venit de la Rapid, Șerban, de la Gloria Buzău, Panait, venit de la FC Argeș, și Răuță, despre care nu știm însă dacă va rămâne pentru că are ofertă din Liga a doua, din Israel, și căruia i-am promis că, dacă are o ofertă mai bună din punct de vedere financiar, poate să plece. Au plecat Claudiu Herea, care nu știu dacă are în momentul de față echipă, Tomozei, Tincă, Claudiu Pleșa și Alex Dandea.

Constantin Schumacher, antrenor principal la CS Mioveni: „Am depus hârtiile în prima zi de transferuri şi, până a venit interdicţia de la UEFA, am putut să le facem”

Știam despre interdicția la transferuri a clubului nostru, dar am depus hârtiile în prima zi de transferuri și, până a venit interdicția de la UEFA, am putut să le facem. Nu știu până când avem această interdicție, dar cred că ne vom face treaba cu acest lot. Se știa că nu acesta era obiectivul nostru, adică play-off-ul, dar, cu ajutorul jucătorilor care au fost, ne-am depășit limitele și ne dorim să intrăm în play-off prima dată și apoi vom vedea ce se va întâmpla. În legătură cu situația financiară, pot spune că s-au dat două salarii și sper ca în curând să se dea salariile la fel și, ușor-ușor, să intrăm într-un ritm normal.
Atmosfera la echipă din punctul meu de vedere este foarte bună, este ok, băieții se antrenează, se pregătesc și așteaptă să înceapă campionatul. Sunt motivați și sperăm că, atunci când începe campionatul, să fim pregătiți sută la sută”.

Citește și Camelia Potec, aleasă în Comitetul Executiv al Federației Europene de Natație

Citește și Echipa României de tenis de masă și-a asigurat cinci medalii la Europenele Under-21

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *