Web Analytics
scris luni, 27.05.2024

Constantin Scarlat rămâne în închisoare

Fostul director CNCD, Constantin Scarlat, condamnat la 4 ani detenție în dosarul Publitrans, rămâne în închisoare după ce Judecătoria Pitești i-a respins cererea de liberare condiționată. El are peste 60 de ani și a executat o treime din pedeapsă, detalii AICI. Poate să solicite din nou liberarea condiționată în noiembrie a.c..

Constantin Scarlat rămâne în închisoare

„Respinge propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni în ceea ce îl priveşte pe condamnatul S.C., deţinut la Penitenciarul Mioveni, ca neîntemeiată. În temeiul art. 587 alin. (2) C. proc. pen. fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită, respectiv 10.11.2024 În temeiul art 275 alin (3) cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei minutei”, se arată pe portalul instanței.

Mai multe despre dosarul Publitrans și condamnarea lui Constantin Scarlat, aici: Sentință definitivă. Tudor Pendiuc – 4 ani de închisoare în dosarul Publitrans

Citește și Cutremur la AJVPS Argeş! Directorul executiv Sergiu Chiriţă şi-a dat demisia!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită