Constantin Panţurescu: „Nu este pentru prima dată când desfund canalizări la Curtea de Argeş”

de | 30.06.2016 10:02 | Actualitate

# Primar vedetă naţională, după ce gestul său cetăţenesc a devenit viral pe internet

Vineri 24 iunie, primarul Constantin Panțurescu și viceprimarul Gabriel Jubleanu au fost filmați de mai mulți trecători în timp ce desfundau canalizarea pluvială de pe bulevardul central din Curtea de Arges, inundat în urma unei ploi torențiale. Intervenția, care a avut ca rezultat deblocarea scurgerii, a fost la câteva ore după ce Constantin Panturescu și Gabriel Jubleanu au fost instalați oficial în functie, cei doi purtând încă hainele pe care le-au avut la ceremonie. Filmările cu primarul și viceprimarul de la Curtea de Argeș desfundând canalizarea au devenit virale, strângând rapid zeci de mii de vizualizări și sute de comentarii de apreciere la scurt timp după eveniment. Am stat de vorbă pe marginea acestei intervenții absolut lăudabile chiar cu primarul Constantin Panțurescu.

„Dacă nu am fi intervenit, ar fi fost afectate mai multe locuințe”

„Intervenția a fost vineri în jurul orei 15, la scurt timp după investirea mea ca primar și a colegului meu ca viceprimar. Am considerat absolut normal să intervenim, deoarece circulația se blocase în zonă. Dacă nu am fi intervenit, ar fi fost afectate mai multe locuințe din centrul orașului, și asta pentru că apa se strângea foarte repede. Nu am știut de cine am fost filmați. În orice caz, am fi preferat ca cei care stăteau pe margini să ne ajute în loc să filmeze. Apropo de spiritul comunitar, au fost chiar mai mulți șoferi care ne-au stropit și au mers mai departe, în loc să intervină”, ne-a declarat primarul Constantin Panțurescu.
Nu este pentru prima oară când Constantin Panțurescu intervine pentru desfundarea unei canalizări din Curtea de Argeș: „Acum aproximativ 10 ani, a fost o rupere de nori în zona Capra Neagră și s-a înfundat canalizarea. Eram cu un prieten la terasă acasă și ne-am dus imediat să desfundăm canalizarea. Atunci eram echipat corespunzător, în pantaloni scurți. Am intervenit și atunci pentru că ruperea de nori a fost bruscă, apa se acumula foarte repede și exista riscul unor inundații în centrul orașului.”
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii