Web Analytics
scris miercuri, 22.11.2017

Constantin Nicolescu era interceptat inclusiv în lift

nicolescu liber

Constantin Nicolescu era interceptat inclusiv în lift

Potrivit afirmațiilor făcute, marți, în Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI, de președintele acesteia, Claudiu Manda, președintele CJ Argeș, Constantin Nicolescu era interceptat și ambiental și în lift și în mașină și în birou. La jumătatea lunii august 2007, la solicitarea Parchetului de pe lângă ÎCCJ, a fost demis un mandat de interceptare pe numele mai multor persoane, printre care se află și Nicolescu, pentru amenințări la adresa securității naționale, acțiuni de terorism, spionaj, de sprijinirea de organizații care aduc atingere siguranței naționale sau statului.

„Domnul deputat Drăghici spunea că la vremea respectivă obiectivul era destructurarea PSD Argeș, și, așa cum vă spuneam, preluarea de primari. Și a fost un număr foarte mare de primari PSD care a trecut de la PSD la PDL, la vremea respectivă (…). Avocatul domniei sale (…) ne-a mai spus un lucru, că în contextul interceptărilor, deși mandatul era de interceptare a convorbirilor telefonice, se observă din ascultarea înregistrărilor că de fapt era interceptat și ambiental și în lift și în mașină și în birou, nu știu dacă a spus și în casă. Și ne spunea că acest lucru nu-l găsește în mandatul de interceptare, că acolo este vorba de interceptarea convorbirilor”, a afirmat Manda, citat de Agerpres.

În același context, președintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI,  a spus, citat de Agerpres, că deși se vorbește de infracțiuni la Legea siguranței naționale, instituția care a făcut alături de SRI partea de interceptare este DGIPI.

Distribuie!

0 Comentarii