Web Analytics

Consiliul Județean Argeș: Pod nou pe DJ703 H Curtea de Argeş-Valea Danului-Cepari

de | 28.04.2022 17:15 | Actualitate, Politica si Administratie

În cadrul Programului Național de Dezvotare Locală, C.J. Argeș are în implementare investiția ”Pod pe DJ703 H Curtea de Argeş (DN 7C) – Valea Danului – Cepari, km 0+597, L= 152 m, în comuna Valea Danului”. Conform expertizei tehnice podul existent este într-un stadiu avansat de degradare și nu poate fi păstrat în exploatare, fiind necesară înlocuirea lui cu un pod nou.

Podul nou ce urmează a fi executat se va realiza pe amplasamentul podului existent, terenul fiind pe domeniul public al Statului Român, respectiv în proprietatea Județului Argeș si în administrarea Administrației Naționale Apele Române. Suprafața de teren ocupată definitiv de lucrările de execuție este de 4.395,00 mp și reprezintă terenuri din intravilanul localităților Valea Danului și Curtea de Argeș. Lucrările ce vor fi executate vor afecta suprafețe de teren ce aparțin Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea.

Citește și Pitești: Femeie la volanul unui autoturism cu certificatul de înmatriculare suspendat și RCA expirat

În acest sens, joi, 28 aprilie 2022, în ședința Consiliului Județean Argeș s-a aprobat încheierea unui protocol între C.J. Argeș și Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea în vederea obținerii dreptului de folosință a terenului pentru respectivul obiectiv de investiții. Suprafața totală necesară ce va fi ocupată de lucrările investiției este de 14.494 mp. Durata estimată de realizare a investiției este de 22 de luni.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *