Pitești: Femeie la volanul unui autoturism cu certificatul de înmatriculare suspendat și RCA expirat

de | 28.04.2022 16:56 | Actualitate, Home

În ziua de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat, pe strada Exercițiu din Pitești, o femeie de 24 de ani, din județul Teleorman, care conducea un autoturism, pentru care actualul posesor nu a respectat termenul legal de transcriere a dreptului de proprietate.

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul figura cu certificatul de înmatriculare suspendat din luna august 2019, iar valabilitatea poliței de asigurare obligatorie auto era expirată.

Citește și Explozie în balconul unui bloc din Pitești. Femeie cu arsuri

Ca urmare a celor constatate, femeia a fost sancționată contravențional cu amenzi în valoare totală de 435 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, și conform Legii 136/2017 privind asigurarea de răspundere civilă obligatorie auto, fiind luată și măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare ale autovehiculului neasigurat.

Acest articol este despre: amenzi,femeie,pitesti,rca expirat

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed