Web Analytics

Consiliul Judeţean a premiat brandurile argeşene

de | 31.08.2017 10:40 | Politica si Administratie

14 Badea# Premieră la Muzeul Goleşti, sub titulatura „Fabricat în Argeş”
Sâmbătă, 26 august, ca un corolar la a XI-a ediție a Sărbătorilor Argeșului și Muscelului, la Muzeul Golești a fost „Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului”. Ediția din acest an a înregistrat o inițiativă lăudabilă, desfășurându-se sub egida proiectului „Fabricat în Argeș”.

Peste 2.000 de invitați au fost prezenți la Golești și zeci de firme reprezentative din județ au avut standuri de prezentare. Invitatul special al evenimentului a fost academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici. La Muzeul Golești, odată cu tradiționala reuniune a Fiilor și Cetățenilor de Onoare ai Argeșului, Consiliul Județean Argeș a adus recunoaștere brandurilor argeșene prin intermediul lăudabilului proiect „Fabricat în Argeș”, la eveniment fiind invitate să participe și să se prezinte companiile și firmele ce produc în județul nostru și care sunt reprezentative pentru dezvoltarea Argeșului. De asemenea, publicul a avut prilejul să descopere și produsele tradiționale specifice zonei noastre.

Peste 40 de firme din județ au primit trofeul „Fabricat în Argeș”

14 02Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a înmânat trofeul „Fabricat în Argeș”, unui număr de peste 40 de firme din județ. Iată-i pe premianții evenimentului de la Golești: Automobile Dacia, Romturingia, Subansamble Auto, Takosan Automotiv, Aka Automotiv, Fontana Pietro Romania, Adient, Karcher, Steinel Electronic, New Design Composite, Beto-Construct, Holcim, Yildiz Entegre, Pro Intermed, Argcoms, Catali Shoes, IPEE Amiral Trading Impex, Rosa Damascena, Dr. Oetker, Fuchs Condimente, MGC International Investments, Radic Star, Sonimpex, Alex Star, Din Cămările Naturii, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești-Mărăcineni, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură-Ștefănești, Casa de Vinuri Ștefănești, Cramele Mărășoiu, Pati Pan Mariano, Vel Pitar, Zaris Autocom, Lactate Brădet, Lactag, PAF Pârnuță-Rucăr, Valea cu Pești, Cristal New Investments, Apa Craiului, Walachia Prod Star, Un Băiat și O Fată, Casa Musceleană, CJ Argeș, Universitatea din Pitești, AOA Argeș și CCIA Argeș. Evenimentul s-a încheiat cu un program artistic special și cu o serbare câmpenească.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii