Web Analytics

Consiliul Judeţean a predat amplasamentul Palatului Administrativ către constructor

de | 21.04.2022 12:20 | Actualitate, Politica si Administratie

Luni, 18 aprilie, Consiliul Județean Argeș a predat amplasamentul Palatului Administrativ către constructor, urmând ca de săptămâna viitoare să înceapă execuția lucrărilor.

“Este prima reabilitare a acestei clădiri, după mai bine de 50 de ani de la darea în folosință. Este un proiect amplu, care presupune, în primul rând, o reabilitare din punct de vedere al eficienței energetice, pentru că s-a avut în vedere înregistrarea unor economii majore prin reducerea pierderilor de căldură şi a consumurilor energetice. Vor fi înlocuite instalațiile electrice, sanitare și termice, geamurile și parchetul. Fiind implicat și un aviz al Ministerului Culturii, anveloparea termică nu se va face și pe exterior, ci numai pe interior. Practic, așa cum știm, nu va mai rămâne decât structura de rezistență”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

Astfel că, începând din această lună, pentru o perioadă de doi ani, Consiliului Județean Argeș va funcționa în clădirea fostului Centru de Calcul din b-dul Republicii nr. 71, Pitești.

Citește și Consiliul Județean Argeș cofinanțează activitățile nonprofit de interes general

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole