Web Analytics

Consiliul Județean Argeș cofinanțează activitățile nonprofit de interes general

de | 11.03.2022 15:50 | Actualitate, Cultură

Consiliul Județean Argeș cofinanțează – activitățile nonprofit de interes general – proiectele dedicate tineretului, programele din domeniul social și educațional, din sfera sportului sau culturii și cultelor religioase.

În ședința de vineri, 11 martie 2022, s-a aprobat alocarea sumei de 800.000 lei pentru finanțarea unităților de cult și 500.000 lei pentru finanțarea activităților nonprofit de interes general (tineret, cultură, mediu – 200.000 lei, proiecte sportive – 300.000 lei).

Citește și Pompier argeșean declarat eroul zilei! A intervenit la un incendiu de lângă locuința sa

”După perioada pandemică grea în care multe dintre activități au fost chiar întrerupte, foarte afectate fiind cele din domeniile tineret, cultură, sport, acum lucrurile par a se îndrepta către normalitate. Tocmai de aceea, în acest an, CJ Argeș vine din nou în sprijinul entităților non – profit care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase. În acest an am alocat cu 350.000 de lei mai mulți bani decât în anul 2021”, a spus Ion Mînzînă, președintele Consiliul Județean Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii