Web Analytics
scris vineri, 11.03.2022

Consiliul Județean Argeș cofinanțează activitățile nonprofit de interes general

Consiliul Județean Argeș cofinanțează – activitățile nonprofit de interes general – proiectele dedicate tineretului, programele din domeniul social și educațional, din sfera sportului sau culturii și cultelor religioase.

Consiliul Județean Argeș cofinanțează activitățile nonprofit de interes general

În ședința de vineri, 11 martie 2022, s-a aprobat alocarea sumei de 800.000 lei pentru finanțarea unităților de cult și 500.000 lei pentru finanțarea activităților nonprofit de interes general (tineret, cultură, mediu – 200.000 lei, proiecte sportive – 300.000 lei).

Citește și Pompier argeșean declarat eroul zilei! A intervenit la un incendiu de lângă locuința sa

”După perioada pandemică grea în care multe dintre activități au fost chiar întrerupte, foarte afectate fiind cele din domeniile tineret, cultură, sport, acum lucrurile par a se îndrepta către normalitate. Tocmai de aceea, în acest an, CJ Argeș vine din nou în sprijinul entităților non – profit care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase. În acest an am alocat cu 350.000 de lei mai mulți bani decât în anul 2021”, a spus Ion Mînzînă, președintele Consiliul Județean Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită