Web Analytics
scris miercuri, 17.08.2022

Consiliul Județean a lansat „Argeș turist card”

Consiliul Județean Argeș anunță introducerea produsului turistic „Argeș turist card” care poate fi achizionat online și va permite turiștilor vizitarea obiectivelor turistice aflate în administrarea Consiliului Județean Argeș la trarife promoționale.

Consiliul Județean a lansat „Argeș turist card”

„Argeș turist card” va fi electronic și va putea fi cumpărat de către turiști de pe o platformă on-line. Va putea fi utilizat pe parcursul întregii săptămâni, cu o valabilitate de 48 de ore, intrarea la obiectivele turistice făcându-se o singură dată.

Prețul promoțional pentru utilizatorii biletului turistic va avea o reducere de 30% față de prețul total (31 RON pentru bilet adulți, 13 RON pentru bilet copii, elevi, studenți, persoane cu dizabilități, pensionari).

Citește și: Daniel Onoriu, la un eveniment organizat la Câmpulung: „Nu aș fi avut nevoie de un premiu de la sărăciile astea!”

Având în vedere că unele obiective sunt închise publicului, făcând subiectul unor lucrări de reabilitare și consolidare, pentru început Argeș Turist card va putea fi folosit pentru accesul la:

1. Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești
2. Muzeul Județean Argeș cu următoarele:
– Expoziția Sportului Argeşean;
– Galeria Naţională de Artă Naivă;
– Expoziţia Flori de mină;
– Castrul Roman Jidova (Câmpulung);
– Expoziția memorială ,,Dinu Lipatti” (Casa memorială ,,Dinu Lipatti”).

Pe măsură ce lucrările la celelalte obiective vor fi finalizate, acestea vor intra în pacheul turistic, a transmis Consiliul Judeţean.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită