Web Analytics

Consilierul liberal Dorin Bărbuceanu: „Oamenii nu mai au încredere că Primăria Ştefăneşti duce ceva la bun sfârşit!”

de | 25.07.2019 13:26 | Politica si Administratie

Vinerea trecută, primarul orașului Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, convocase o ședință extraordinară a Consiliului Local, pentru validarea consilierilor PSD.
Consilierii PNL au părăsit însă ședința, fapt ce a făcut-o pe primăriță să explodeze, ca de obicei, pe Facebook: „D-LE MIUȚESCU, TRIMITEȚI-I ACASĂ CĂ IAU BANI PUBLICI DEGEABA!!!! Așa-zișii liberali ai orașului Ștefănești continuă să blocheze cu bună știință dezvoltarea orașului. Nu le-au ajuns cei 16 ani în care n-au făcut nimic, vor ca nici alții să nu facă! Mai nou, nu putem avea nici Consiliu local funcțional, din cauză că grupul liberal a considerat că trebuie să părăsească ședința de validare a noilor consilieri. S-a văzut ce bine cunosc legea cei de la PNL și ce eficienți sunt, după cum arată orașul după 16 ani de administrație a lor!”.

„Ce om fi având noi că, de trei ani, suntem făcuți vinovați de tot?!”

Fost primar al orașului, consilierul local PNL Dorin Bărbuceanu a explicat, de fapt, care a fost motivul pentru care a părăsit ședința, împreună cu grupul său: „Nu e prima oară când face lucrul acesta, după fiecare ședință de Consiliu Local doamna primar are obiceiul de a da acest mesaj. Ce om fi având noi că, de trei ani, suntem făcuți vinovați de tot?! Eu știu că în 16 ani de zile nu am avut niciodată vreo problemă cu Consiliul Local și de obicei am avut doar 5 consilieri PNL, o singură dată am avut șase. Dar eu am considerat, spune și în lege de altfel, că primarul execută, printre altele, și duce la bun sfârșit hotărârile Consiliului Local. Noi vineri eram în total doar șapte consilieri. Și am considerat că nu este normal să se desfășoare ședința așa. Era vorba de ședința de validare a consilierilor PSD, o chestie care ține de bucătăria acestui partid. Pentru că, din ce știu eu, doamna primar este membru PSD. De fapt, problema este că oamenii nici nu mai au încredere că Primăria duce ceva la bun sfârșit. Astăzi se spune ceva, mâine, altceva. Vă dau un exemplu. În județul Argeș se face cadastrarea pe localități cu diverse societăți pe niște bani care nici nu sunt de la bugetul local. Nimeni nu a vrut să vină la licitație la Ștefănești. Oare de ce? Din cauza lipsei de încredere!”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii