Web Analytics

Consilierul Elenei Lasconi și-a dezvăluit salariul după ce s-a zvonit că încasează sumă mare de la Primărie

de | 20.02.2022 09:39 | Actualitate, Politica si Administratie

Andrei Grecu, cel mai tânăr consilier personal al unui primar din România a decis să facă public salariul încasat de la Primăria Câmpulung.

După ce s-a zvonit că primește o sumă lunară destul de mare, consilierul Elenei Lasconi a lămurit situația și a scris pe pagina personală de Facebook că salariul primit este nu mai puțin de 1937 de lei.

“Pentru că e o dezbatere continuă în privința salariului meu de la Primăria Municipiului Câmpulung, am decis să spulber orice mit cu privire la suma pe care o încasez, poate în acest fel nu se va mai arunca cu informații false în stânga și în dreapta.

Citește și: Simulacru de concurs pentru un post de asistentă la Pediatrie / „Când am intrat în examen, comisia m-a confundat cu cealaltă concurentă. Mi-au zis: «Uitaţi-o pe noua noastră colegă!»”

Deși este public pe site-ul primăriei și ar fi putut fi oricând verificat, mulți oameni rău intenționați au preferat să arunce sume la întâmplare. 4.000 de lei, 8.000, 10.000 sau chiar 14.000 de lei sunt sumele pe care le-am văzut spuse.

REALITATEA este aceasta: salariul meu NET (adică salariul luat “în mână”) este de 1937 de lei, dintre aceștia 202 lei fiind indemnizația de hrană.

Stau între 10 și 14 ore pe zi, alături de doamna primar, la muncă. Zi de zi. Săptămână de săptămână. Viața personală a trecut în plan secund și nu m-am plâns niciodată. Nu am cerut recuperări și orele suplimentare nu pot fi plătite, dar și dacă acest lucru ar fi fost posibil, tot nu aș fi solicitat asta. Nu am cerut un leu în plus la salariu și nici nu o voi face.

Citește și: Colonelul Mihalcea: „Dosarele mari ale lui Stelică Crăciun sunt ţinute la dospit?”

Pentru că aici, domnilor și doamnelor care aruncați cu noroi, nu este vorba despre bani. Nu a fost o secundă vorba. Aici este vorba despre iubirea față de oraș, despre iubirea față de semeni, despre ceva ce dumneavoastră nu o să înțelegeți niciodată. Este vorba despre empatie și implicare. Despre a lăsa confortul de acasă și a pune umărul la treabă.

Este vorba despre ceva ce banii nu pot cumpăra. Despre a lăsa ceva în urma ta și a crede într-o cauză. Despre a face bine.

La fotbal, politică și la salariile consilierilor personali toată lumea se pricepe!

Cu ce vreau să închei: salariul meu NET este de 1937 de lei! “, a transmis consilierul Elenei Lasconi pe pagina de Facebook.
foto: Facebook/ Andrei Grecu

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *