Web Analytics

Consilier USR din Câmpulung, verificat de ANI

de | 22.04.2021 13:42 | Actualitate, Politica si Administratie

O sesizare referitoare la relațiile de afaceri dintre o firmă patronată de un consilier local și municipalitatea musceleană a fost devansată de sesizarea din oficiu a Agenției Naționale de Integritate. Astfel, ANI a anunțat că evaluează respectarea regimului juridic al incompatibilităților și conflictului de interese în cazul lui Adrian Vlădău, ales membru al Consiliului Local Câmpulung anul trecut, pe lista de candidaturi a USR-PLUS. În fapt sunt avute în vedere două contracte încheiate între firma consilierului și Primărie, în baza cărora Câmpulungul a cumpărat în mod direct diverse bunuri, valoarea totală a tranzacțiilor fiind de 267,92 lei.
Adrian Vlădău susține că, deși notificările de atribuire au apărut pe SICAP cu data de 28 decembrie 2020, tranzacțiile fuseseră validate anterior, pe 13 și 16 octombrie, date la care alesul local face referire ca fiind anterioare constituirii legale a noului Consiliu Local – datată 27 octombrie de către cel vizat, astfel că situația sa nu poate face obiectul unei verificări din partea Agenției Naționale de Integritate.
Validarea Consiliului Local Câmpulung a fost făcută de Judecătoria Câmpulung în data de 13 octombrie 2020, depunerea jurământului având loc pe 19 octombrie.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Proiect USRPLUS: Şoferii cu permisul suspendat vor putea susține testul oriunde în țară

Citește și Scandalul canalului de pe strada Boteanu din Piteşti / Proiectantul devizului ieftinit din pix cu 100.000 euro este USR-istul Răzvan Olteanu

Citește și Cazul Sorin Balaş, prima mare gafă a majorităţii PNL-USR / Au pus lupul paznic la oi în Comisia de Urbanism a Piteştiului

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii