Web Analytics
scris marți, 15.11.2022

Consilier nou la Consiliul Județean Argeș

Consiliul Județean Argeș a fost convocat marți, 15.11.2022, în ședință extraordinară, desfășurată atât în format fizic cât și on-line și condusă de președintele Ion Mînzînă.

Consilier nou la Consiliul Județean Argeș

# Marina Monalisa Ioniță a depus jurământul în calitate de consilier județean

Ședința a fost deschisă cu depunerea jurământului de către Marina Monalisa Ioniță, membru PSD, care a ocupat locul rămas vacant după plecare consilierului Eleodor Olavi Nițescu. Marina Monalisa Ioniță va activa în Comisia pentru Promovarea Programelor de Dezvoltare Locală, Județeană, Regională și Europeană, Parteneriate și Turism.  

*Citește și: Angajat al Primăriei Pitești, reținut în dosarul blocului construit ilegal în zona Tancodrom

*Citește și: Şi preotul Horia Dumitrescu s-a ales cu un apartament după ce a luat în grijă o bătrână

# S-a aprobat Devizul general actualizat, faza execuție lucrări, pentru obiectivul de investiții: ”Modernizare DJ 703B Pădureți (DJ679) – Costești (DN 65A), km 48+975 – 59+287, L=10,312 km la Lunca Corbului și Costești”, în sumă de 32.666,831 mii lei inclusiv T.V.A. Proiectul se află pe lista celor 11 proiecte depuse de Consiliul Județean Argeș și aprobate pentru finanțare prin Programul național de investiții “Anghel Saligny”. Valoarea totală – 140 milioane lei, pentru anii 2022 – 2028. “Modernizare DJ 703B Pădureți (DJ679) – Costești (DN 65A)” – este primul contract semnat de C.J. Argeș. Contractul a fost semnat marți, 1 noiembrie.

 # S-a aprobat darea în administrarea Consiliului Local al comunei Budeasa, pe o perioadă de 10 ani, a zonei de siguranță aferentă drumului județean D.J. 703 K, de la km 1+286 la km 4+043, pe ambele părți, în vederea implementării proiectului, “Amenajare piste pentru circulația bicicletelor în comuna Budeasa, Județul Argeș”, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta 10 – “Fondul local”. Investiția Primăriei Budeasa a primit aprobare de finanțare, iar valoarea este de peste 1,3 milioane lei.  S-a aprobat modificarea și completarea Hotărârii C.J.Argeș nr.228/29.09.2020 privind aprobarea proiectului cu titlul „Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” Valea Iașului – Argeș”. S-a actualizat lista echipamentelor/dotărilor propuse prin proiect. Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” Valea Iașului implementează proiectul în cadrul apelului de proiecte Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Valoarea totală a acestuia este de 44.172.252,97 lei cu TVA.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...