Web Analytics

Un consilier local din Vlădeşti, găsit în incompatibilitate

de | 3.04.2019 12:47 | Actualitate

 

EMIL BUȘESCU, consilier local în comuna Vlădești, Județul Argeș, a fost găsit în incompatibilitate de către Agenția Națională de Integrotate.

Potrivit unui comunicat al ANI, de astăzi, 3 aprilie 2019, „În perioada exercitării mandatului de consilier local (2012 – 2016), o societate comercială în cadrul căreia persoana evaluată deține funcția de director tehnic, iar soția acesteia deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator, a încheiat cu primăria comunei Vlădești, județul Argeș, un contract de lucrări în valoare de 24.300,59 lei.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) și (2) din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozițiile art. 92, alin. (1) din același act normati”

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, se arată pe site-ul ANI.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nu mai intrebam din ce partid era consilierul caci se intelege, PSD ! Ziaristii impartiali ar fi trebuit sa ne spuna ei asta.