Web Analytics

Conform site-ului transfermarkt.com / FC Argeş este a treia cea mai bine cotată echipă din play-off-ul ligii secunde. CS Mioveni, pe ultimul loc

de | 25.06.2020 13:23 | Sport

Pe 4 iulie 2020 vor începe primele meciuri din play-off-ul Ligii secunde de fotbal. Pentru cele două locuri promovabile direct, dar și pentru echipa care va juca barajul cu echipa din Liga I se vor întrece echipele argeșene FC Argeș Pitești și CS Mioveni, precum și UTA Arad, Petrolul Ploiești, Rapid București și Turris Oltul Turnu Măgurele. De reținut că FC Argeș este, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, a treia cea mai bine cotată echipă din play-off-ul Ligii secunde, împreună cu Petrolul Ploiești, în timp ce echipa din Mioveni este cea mai slab cotată echipă din acest play-off de șase formații.

FC Argeș este cotată la 3,70 milioane de euro, iar CS Mioveni la 3,10 milioane euro

Așa cum spuneam, FC Argeș este a treia cea mai bine cotată echipă din play-off-ul Ligii secunde, suma la care se ridică valoarea echipei alb-violete fiind 3,70 de milioane euro. Formația din Trivale este întrecută în acest clasament doar de Rapid București și UTA Arad. Mai trebuie menționat faptul că cei mai bine cotați fotbaliști alb-violeți sunt fundașul central Mihai Leca, cu 325 mii euro, fundașul central Daniel Șerbănică, cu 275 mii euro, aripa stângă Andrei Blejdea, cu 250 mii de euro, portarul Răzvan Ducan, cu 200 mii euro, și mijlocașul Andrei Prepeliță, cu 200 mii euro. În ceea ce privește pe CS Mioveni, putem spune că site-ul transfermarkt.com plasează această echipă pe ultimul loc, fiind cea mai slab cotată dintre cele șase formații ale acestui play-off. Echipa din Mioveni are o cotă de piață de 3,10 milioane de euro, iar cei mai bine cotați fotbaliști galben-verzi sunt aripa stângă Andrei Hergheligiu, cu 275 mii euro, portarul Falvius Croitoru, cu 250 de mii de euro, mijlocașul central Dean Beța, cu 200 mii euro, fundașul stânga Ionuț Burnea, cu 200 mii euro, fundașul dreapta Robert Ghiță, cu 200 de mii de euro, și mijlocașul central Valentin Balint, cu 200 mii euro.

Rapidul are o cotă de piață de 4,70 milioane euro. UTA este cotată la 3,88 milioane euro

Cea mai bine cotată echipă din acest play-off al Ligii secunde este Rapid București. Formația din Giulești este cotată de site-ul transfermarkt.com la suma de 4,70 milioane euro. Cel mai bine cotat fotbalist alb-vișiniu este mijlocașul defensiv Facunda Piriz, uruguaianul având o cotă de piață de 525 mii euro. Cu câte 300 de mii de euro sunt cotați fundașul central Facundo Mallo, mijlocașul dreapta Cătălin Hlistei și atacantul Saifeddine Alami. De asemenea, cu 275 mii euro este cotat mijlocașul Rareș Lazăr. UTA Arad este cotată cu 3,88 milioane de euro, cei mai bine cotați fotbaliști ai acestei formații fiind atacantul Romario Moise, cu 325 mii euro, portarul Florin Iacob, cu 300 mii euro, mijlocașul central Florin Ilie, cu 300 mii euro, mijlocașul Ciprin Rus, cu 300 mii euro, și mijlocașul Valentin Buhăcianu, de asemenea, cu 300 mii euro. Petrolul Ploiești este formația cotată cu aceeași sumă ca și FC Argeș, și anume 3,70 milioane euro, cei mai valoroși fotbaliști ai acestei echipe fiind atacantul Armando Vajuschi, cu o cotă de 350 mii euro, fundașul central Andrei Răuță, cu 250 mii euro, fundașul stânga Ștefan Bărboianu, cu 250 mii euro, fundașul Valentin Ticu, cu 200 mii euro, mijlocașul Leonel Pierce, cu 200 mii euro, atacantul Pol Roige, cu 200 mii euro, mijlocașul Hamza Younes, cu 300 mii euro, și Sergiu Arnăutu, cu 250 mii euro. Nu în ultimul rând, Turris Oltul Turnu Măgurele are o cotă de piață de 3,20 milioane de euro, cei mai bine cotați fotbaliști ai acestei formații fiind mijlocașul Ionuț Cioinac, cu 350 mii euro, mijlocașul central Silviu Pană, cu 250 mii euro, mijlocașul Albert Voinea, cu 225 mii euro, atacantul Florin Haită, cu 200 mii euro, mijlocașul stânga Tiberiu Serediuc, cu 200 mii euro, și fundașul dreapta George Calintaru, cu 200 mii euro.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii