Conform site-ului transfermarkt.com, CS Mioveni este cotată la 2,55 milioane euro, iar SCM Piteşti la 1,7 milioane euro

de | 9.02.2017 | Sport

13 01Fotbalul argeşean pare să-şi revină uşor-uşor după dispariţia FC Argeşului, echipă ce a ţinut stindardul sus pentru judeţul Argeş mulţi ani la rând. Aşa se face că Piteştiul se află pe un bine meritat loc I în Liga a III-a şi este foarte aproape de promovare în eşalonul fotbalistic secund, iar CS Mioveni pare să se afle mai bine ca niciodată pe un loc care îi poate permite promovarea în Liga I.

De asemenea, nici Atletic Bradu nu pare că a renunţat la promovare în liga secundă, iar cu antrenorul Adi Dulcea la timonă, Atletic poate produce surpriza. În atare condiţii vă prezentăm în cele ce urmează cum sunt cotate cele trei formaţii argeşene de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Portarul Flavius Croitoru de la CS Mioveni este cotat la 175.000 de euro

Echipa de fotbal CS Mioveni este cotată la 2,55 milioane euro de către transfermarkt.com, iar cel mai bine cotat fotbalist de la galben-verzi este portarul Flavius Croitoru. Acesta are o cotă de piaţă de 175.000 de euro şi este urmat îndeaproape de Costinel Gugu, Andrei Tirică şi Ionuţ Rădescu cu cota de 150.000 de euro. Următorii, cu o cotă de 125.000 de euro, din lotul Mioveniului sunt Ionuţ Stoica, Constantin Piscanu şi Ionuţ Biceanu. Cu câte 100.000 de euro sunt cotaţi portarul Octavin Popescu, Eduard Stoica şi Eduard Florescu. Cote importante, de 75.000 de euro, sunt atribuite lui Bogdan Vişa, Marius Galan, Ionuţ Mârzeanu, Andrei Neagoe, Mihai Vintilă, Marius Staicu şi Andrei Nilă. De asemenea, cu câte 50.000 de euro sunt cotaţi Mihai Şchiopu, Marius Tomozei, Cosmin Năstăsie, Alin Popa şi Vistor Mazilu.

Andrei David şi Marius Albu de la SCM Piteşti sunt cotaţi cu 175.000 de euro fiecare

13 02Echipa de Liga a III-a SCM Argeşul Piteşti este cotată de transfermarkt.com la 1,70 milioane de euro, iar cei mai scumpi fotbalişti piteşteni sunt mijlocaşul Andrei David şi fundaşul Marius Albu, alb-violeţi cotaţi la 175.000 de euro. Aceştia sunt urmaţi de Ionuţ Şerban, Ionuţ Năstăsie şi Robert Dalu cu câte 150.000 de euro. De asemenea, lista este completată de Leonard Manole, Robert Neagoe, Robert Beuran şi Constantin Stoica, fotbalişti cotaţi la 75.000 de euro. Cu câte 50.000 de euro mai sunt cotaţi Iulian Vladu şi Ciprian Tănasă.

Echipa Atletic Bradu este cotată la 325.000 de euro

13 03Şi echipa de fotbal de Liga a III-a Atletic Bradu este cotată de site-ul transfermarkt.com. Verzii au o cotă de piaţă de 325.000 de euro, însă nu toţi fotbaliştii au o cotă de piaţă pe acest site. De reţinut că cel mai scump fotbalist de la Bradu este Andrei Bărbulescu, care este cotat la 125.000 de euro. Acesta este urmat de Adrian Codin, cu 100.000 de euro, Robert Boboacă şi Grigore Ceapă, fiecare având cota de 50.000 de euro.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

FRF: Cine sunt cei 12 antrenori doriţi la echipa naţională
FRF: Cine sunt cei 12 antrenori doriţi la echipa naţională

Membru în Comisia Tehnică a FRF, Aurel Ticleanu a anunțat că pe lista propusă lui Răzvan Burleanu sunt nu mai puțin de 12 antrenori. CITEȘTE ȘI: Finala Cupei României la rugby va fi amânată ”Fiecare membru al Comisiei Tehnice a vorbit, și-a expus un punct de vedere în...

Rezultatele etapei a 17-a şi clasamentul din Liga I
Rezultatele etapei a 17-a şi clasamentul din Liga I

Jurnalul de Argeş vă prezintă rezultatele din etapa a 17-a din Liga 1 și clasamentul actualizat: Rezultatele: Vineri Dinamo - U Craiova 1948 0-0 Sâmbătă Sepsi - Chindia 0-0UTA Ara - FC Argeș 0-1Rapid - CS Mioveni 1-1 Duminică FC Botoșani - FC Voluntari...

Tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmată în Spania
Tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmată în Spania

Primul caz al variantei Omicron a coronavirusului, care se răspândeşte în întreaga lume şi ce provoacă un val de panică, a fost depistat în Spania, a anunţat, luni, un spital din Madrid, citat de France Presse. Autorităţile sanitare din regiunea Madrid au declarat...