Web Analytics

Conferinţă gratuită: cum să transformi timpul liber al copiilor într-un timp de calitate

de | 16.06.2017 10:17 | Cultură

9 AdrianaMituSâmbătă 17 iunie, cu începere de la ora 9.30, în sala de conferințe nr. 2 de la Cinema Trivale va avea loc conferința gratuită „Petrece timp de calitate împreună cu copilul tău, în vacanța de vară și… nu numai!”.
Adriana Mitu (foto), alături de echipa Editurii Diana, le propune celor care vor fi prezenți să  transforme poveştile terapeutice într-un prilej de petrecere a timpului de calitate pentru toţi părinţii şi copiii.  

Pornind de la aceste poveşti terapeutice, părinţii pot crea o nouă resursă de a petrece timp de calitate în familie, acesta având un rol vital în dezvoltarea emoţională a copilului.
În contextul actual, cei mai mulţi dintre români îşi petrec timpul liber în faţa televizorului sau a calculatorului, iar cei care citesc sunt mai puţini. Aceste mijloace de informare au devenit principalele surse de divertisment pentru copii, astfel încât necesitatea educării copiilor în direcţia petrecerii timpului liber într-un mod constructiv a devenit din ce în ce mai stringentă.
Această conferinţă le propune părinţilor, o modalitate de a transforma timpul liber al copiilor într-un timp de calitate, care reprezintă liantul emoţional pe care-l pot construi împreună cu ei şi care îşi va pune amprenta în formarea personalităţii lor.
Pe parcursul desfăşurării conferinţei de la Pitești, copiii pot fi lăsaţi în spaţiul destinat activităţilor distractive, unde vor fi asistaţi de personal abilitat.
Intrarea este liberă, iar înscrierea o puteţi face accesând următorul link:

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii