Web Analytics

Conducerea Consiliului Județean Argeș, întâlnire de lucru cu ministrul Sorin Grindeanu

de | 26.01.2022 17:26 | Actualitate

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, însoțit de deputat, Simona Bucura Oprescu, președintele Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului, au avut astăzi o întâlnire de lucru cu ministrul Sorin Grindeanu, la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Citește și Bărbați din Argeș, Brașov și Dâmbovița reținuți după ce au tâlhărit prostituate

Discuțiile au fost legate de investițiile privind infrastructura rutieră din județul Argeș. Cum reabilitarea, modernizarea și dezvoltarea infrastructurii rutiere reprezintă o prioritate a administrației din județul Argeș, discuțiile purtate la Ministerul Transporturilor au fost punctuale și au fost legate atât de refacerea infrastructurii rutiere existente, cât și de noi proiecte ce urmează a fi începute sau finanțate, astfel încât să existe o schimbare majoră a stării drumurilor din județ.

Întâlnirea din această dimineață vine după o altă serie de întâlniri și vizite în teren, care au avut loc în ultima perioadă în Argeș, ale conducerii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii