Web Analytics

Conduceau în Argeș sub influența băuturilor alcoolice

de | 20.08.2017 09:50 | Actualitate

volan alcoolDÎn ziua de 18 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat, pe DN 73 în comuna Micești, pe M.D. de 51de ani, din comuna Valea Mare Pravăț, în timp ce conducea o autoutilitară, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, l-au depistat pe DN73, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, pe C.M.R., de 42 de ani, din comuna Văleni-Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 20 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat pe strada Smeurei, din municipiul Pitești, pe A.V., de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, au depistat-o pe O.D., de 35 de ani, turist din Rusia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eroilor, din municipiul Curtea de Argeș, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Femeia a fost condusă la Spitalul Curtea de Argeș, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Tot polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, l-au depistat pe numitul L.M.C., de 36 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Valea Iașului, din localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 337 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii